Despre noi

In cabinetul nostru veterinar se ofera o gama larga de servicii pentru animalele noastre de suflet.

Serviciile oferite de cabinetul nostru sunt atat complexe cum ar fi interventiile chirurgicale dar si consultatii generale cu scop de preventie.

Pentru fiecare dintre aceste servicii noi ne implicam si ne dedicam la fel de mult.

Gandindu-ne sa oferim servicii complete pentru animalutele dumneavoastra de companie  avem si un salon de cosmetica canina si felina.

Printre altele oferim:

  • deparazitari
  • microcipari
  • vaccinari
  • eliberare carnete de sanatate si pasapoarte
  • sterilizari / castrari
  • ecografii
  • analize de sange si urina
  • datartrare cu ultrasunete

De asemeni, am deschis o farmacie veterinara care se gaseste in aceeasi locatie cu cabinetul vezi hartasi de unde poti lua si tratamentul cand pleci de la noi.

Pentru ca, un animal sanatos si fericit, inseamna un stapan multumit si pentru ca ne atasam de prietenii nostri din regatul animalelor cu aceeasi putere ca si de un prieten uman.

Cabinet veterinar, farmacie veterinara, pet shop și cosmetica/frizerie canină, pe toate le găsiți in același loc, ceea ce înseamnă economie de timp și bani pentru d-voastră și un confort sporit prntru animalul de companie.

La cabinetul veterinar Sunvet, cuvântul care reprezintă esența acțiunilor medicale este ANAMNEZA, întrucât aceasta înseamnă primul pas in stabilirea diagnosticului.

Deși anamneza este cea mai ieftină etapa in eleborarea unui diagnostic, ea depinde foarte mult de gradul de implicare și de empatia pe care medicul veterinar are capacitatea de a o manifesta in raport cu fiecare proprietar. Tocmai pentru ca medicul de aici tratează fiecare animal punând mult suflet, reușește sa stabilească relații de lunga durata cu aparținătorii, ceea ce ajuta la crearea unui istoric al animalului și implicit la găsirea celor mai bune modalități de abordare și tratare a eventualelor probleme!

Mai mult decât atât relațiile acestea pe termen lung, au ajutat medicul de la Sunvet sa creeze o baza de date, cu ajutorul căreia fiecare proprietar este anunțat din timp prin sms/mail când este nevoie de vaccin/ deparazitare…, ajutându-va astfel sa preveniți eventualele probleme.

Asadar prevenția ocupa și ea un loc prioritar, pe care medicul de aici pune mare accent, întrucât este mai ieftin și mai usor sa previi decât sa tratezi!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.