Homepage – Setari site

In cabinetul nostru veterinar, SUNVET, din Pucioasa, jud. Dambovita va oferim o gama larga de servicii pentru animale noastre de suflet.
Ne-am pus in locul dumneavoastra si ne-am imaginat cum ar fi ca toate serviciile sa fie cuprinse in acelasi loc, sa puteti face o SINGURA vizita atat pentru tratarea prietenului dumneavoastra cat si pentru infrumusetarea si toaletarea  lui si sa plecati si cu prescriptiile din reteta bine intelese.
De aceea, va oferim:

  • Cabinet veterinar,
  • Farmacie veterinara,
  • Pet shop și
  • Cosmetica/frizerie canină, pe toate le găsiți in același loc, ceea ce înseamnă economie de timp și bani pentru dumneavoastră și un confort sporit prntru animalul de companie.

Serviciile de farmacie veterinara, se regasesc in 3 locatii diferite din jud. Dambovita
Vezi care este cea mai apropiata de tine   AICI
In incintele farmaciilor va oferim consultanta de specialitate oferita de un medic veterinar, care va va indruma catre cea mai buna solutie.
Va asteptam cu drag in cabinetul nostru veterinar, pentru oricare dintre nevoile și problemele animalului dumnevoastră, intr-un mediu cald și prietenos, dotat cu aparatura medicală modernă și mai ales cu un personal dedicat și implicat, care iubește animalele și își desfășoară activitatea cu mult profesionalism!

 

Vezi detalii

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.