Recenzii

Ce e esential?

Toate serviciile noastre sunt definite de calitate si grija, pentru ca un animal sanatos si fericit inseamna un stapan multumit si pentru ca ne atasam de prietenii nostri din regatul animalelor cu aceeasi putere ca si de un prieten uman.

Ne straduim sa recompensam increderea si sa justificam alegerea clientilor nostri oferindu-le cele mai eficiente, variate si sensibile servicii.

Puteti beneficia atat de sfaturi cat si consultanta competenta dar si de o varietate mare de produse in farmaciile noastre.

Doctorul cel bun

Eram cu reteta in mana si cu Mitzi , pisicuta mea pe celalalt brat, era inca amortita dupa anestezie.

Cand am intrat in farmacie, abia asteptam sa imi iau reteta si sa plec acasa. Insa atmosfera calma si relaxata de acolo , zambetele asisitentei de farmacie m-au calmat si mi-au dat incredere ca totul va fi bine. Doctoul de acolo m-a incredintat ca totul va fi in regula si am rasuflat usurata, in sfarsit!

Mergeti cu inceredere la farmacia din str. Republicii nr. 87, Pucioasa!

Atentie si grija

Dl. Nita mi-a luat catelusul din brate cu atata grija de parca era un bibelou. Am stiut imediat ca nu va pati nimic rau si ca voi pleca cu el de acolo sanatos, ceea ce s-a si intamplat.

Operatie grea....

Multumesc d-lui doctor Nita pentru ca mi-a salvat cainele!

Nu imi vine sa cred ca il mai am inca dupa dificila operatie prin care a trecut si care nu credeam sa aiba sorti de izbanda!

Multumesc, d-le doctor!

Preturi decente

Aflasem din gurile pritenilor mei ca o interventie la veterinar e mai scumpa decat asupra unui om si stateam cu inima stransa cand am intrat in cabinet.

Am fost placut surprins cand, la plecare , totul a fost in regula, pe vaccin scria ceva in germana deci, era presupun de calitate, totusi amramas si cu bani in buzunar.

Ca sa nu mai zic de Tom, care nici n-a simtit injectia, nu l-a traumatizat deloc.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.